Laurent Guillier
8
Documents
Publications
- 8
- 7
- 6
- 6
- 5
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 2
|
Optimisation multicritère de la chaîne du froid : qualité, sécurité et énergieRevue Générale du Froid et du Conditionnement d'Air, 2022, 1183, pp.29-35
Article dans une revue
hal-04189869v1
|
|
Interactions between refrigeration temperatures, energy consumption in a food plant and microbiological quality of the food product: Application to refrigerated stuffed pastaFood Control, 2021, 126, pp.108076. ⟨10.1016/j.foodcont.2021.108076⟩
Article dans une revue
hal-03190857v1
|
|
Combining quantitative risk assessment of human health, food waste and energy consumption: the next step in the development of the food cold chain?Risk Analysis, inPress, 39 (4), pp.906-925. ⟨10.1111/risa.13199⟩
Article dans une revue
hal-02156194v1
|
La déshumidification renforce l'efficacité du séchage en usineRevue Générale du Froid et du Conditionnement d'Air, 2016, 1159, pp.21-30
Article dans une revue
hal-02605023v1
|