Laurent Guillier
4
Documents
Publications
- 4
- 4
- 4
- 3
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 4
|
An agent-based model to simulate SARS-CoV-2 contamination of surfaces and meat cuts in processing plantsInternational Journal of Food Microbiology, 2023, 404, pp.110321. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110321⟩
Article dans une revue
anses-04169721v1
|
|
Database of SARS-CoV-2 and coronaviruses kinetics relevant for assessing persistence in food processing plantsScientific Data , 2022, 9 (1), pp.654. ⟨10.1038/s41597-022-01763-y⟩
Article dans une revue
anses-03832274v1
|
|
Une base de données pour évaluer la persistance du SARS-CoV-2 dans les ateliers de transformation des alimentsJohn Libbey Eurotext. XXVIes Journées francophones de virologie, Apr 2024, Bruxelles, Belgique. , Virologie, 28 (2), 2024
Poster de conférence
anses-04574016v1
|
Project SACADA: SARS-CoV-2 transmission in meat processing plantsPoster de conférence anses-03903141v1 |