- 1
- 1
- 1
CLAIRE GAIANI
3
Documents
Présentation
Publications
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 3
- 3
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
Physico-chemical and rheological properties of Lebanese kishk powder, a dried fermented milk-cereal mixturePowder Technology, 2016, 292, pp.307-313. ⟨10.1016/j.powtec.2016.01.040⟩
Article dans une revue
hal-02146571v1
|
|
|
Nouvelles méthodologies de caractérisation de la réactivité de surface de poudres alimentairesIndustries Alimentaires et Agricoles, 2013, 2013-009/010, pp.20-22
Article dans une revue
hal-01798128v1
|
Relationships between Dairy Powder Surface Composition and Wetting Properties during Storage: Importance of Residual LipidsJournal of Agricultural and Food Chemistry, 2007, 55 (16), pp.6561-6567. ⟨10.1021/jf070364b⟩
Article dans une revue
hal-03321750v1
|