|
Impact of formulation on reconstitution and flowability of spray-dried milk powders
Tristan Fournaise
,
Jennifer Burgain
,
Carole Perroud
,
Joel Scher
,
Claire Gaiani
Article dans une revue
hal-02881990v1
|
|
Effect of particle size on flow behaviour and physical properties of semi‐ripe plantain (AA B Musa spp) powders
Kady Rosine Irie
,
Jérémy Petit
,
Eliane Hadiowe Gnagne
,
Olivier Kouadio Kouadio
,
Claire Gaiani
International Journal of Food Science and Technology, 2020, 56 (1), pp.205-214. ⟨10.1111/ijfs.14620⟩
Article dans une revue
hal-02881989v1
|
|
Surface chemistry and microscopy of food powders
Jennifer Burgain
,
Jérémy Petit
,
Joel Scher
,
Ron Rasch
,
Bhesh Bhandari
Article dans une revue
hal-02146493v1
|
|
Lactobacillus rhamnosus GG encapsulation by spray-drying: Milk proteins clotting control to produce innovative matrices
Justine Guerin
,
Jérémy Petit
,
Jennifer Burgain
,
Frédéric Borges
,
Bhesh Bhandari
Article dans une revue
hal-02146524v1
|
|
Physico-chemical and rheological properties of Lebanese kishk powder, a dried fermented milk-cereal mixture
Christelle Salameh
,
Joel Scher
,
Jérémy Petit
,
Claire Gaiani
,
Chadi Hosri
Article dans une revue
hal-02146571v1
|
|
Links between particle surface hardening and rehydration impairment during micellar casein powder storage
Jennifer Burgain
,
Joel Scher
,
Jérémy Petit
,
Gregory Francius
,
Claire Gaiani
Article dans une revue
hal-02146531v1
|
|
Nouvelles méthodologies de caractérisation de la réactivité de surface de poudres alimentaires
Claire Gaiani
,
Ingrid Murrieta-Pazos
,
Jeremy Petit
,
Laurence Galet
,
Rachel Calvet
Industries Alimentaires et Agricoles, 2013, 2013-009/010, pp.20-22
Article dans une revue
hal-01798128v1
|