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Jean-Francois HOCQUETTE
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Documents
Identifiants chercheurs
- jean-francois-hocquette
- 0000-0003-2409-3881
- Google Scholar : https://scholar.google.fr/citations?hl=fr&user=R4WRAEcAAAAJ&view_op=list_works&sortby=pubdate
- IdRef : 079209173
Présentation
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Proteome changes during meat aging in tough and tender beef suggest the importance of apoptosis and protein solubility for beef aging and tenderizationJournal of Agricultural and Food Chemistry, 2009, 57 (22), pp.10755-10764. ⟨10.1021/jf901949r⟩
Article dans une revue
hal-02663751v1
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Integrated approach combining genetics, genomics and muscle biology to manage beef quality according to growth potential and rearing factors.Séminaire Agenae Genanimal, 15-16 octobre 2007, Oct 2007, Dourdan, France
Communication dans un congrès
hal-02753074v1
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MUGENE: Approche intégrée combinant la génétique, la génomique et la biologie musculaire pour prédire la qualité de la viande bovine selon le potentiel de croissance des animaux et les facteurs d'élevage11. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Oct 2006, Clermont-Ferrand, France
Communication dans un congrès
hal-01211897v1
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