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Françoise Nau

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tiphaine-lucas

Quantifying intestinal lipolysis with Magnetic Resonance Imaging: Proof of concept using fresh cream digested in vitro

Ruoxuan Deng , Guylaine Collewet , Tiphaine Lucas , Mireille Cambert , Stephane Quellec
8th International Conference on FOOD DIGESTION, Apr 2024, Porto, Portugal
Communication dans un congrès hal-04547062v1

A semi-dynamic gastric digestion protocol adapted to the population under proton pump inhibitors (PPI): Impact on the release of macro- and micro-nutrients of a mixed meal

Ruoxuan Deng , Francoise Nau , Tiphaine Lucas , Marie-Bernadette Maillard , Arlette Leduc
8th International Conference on FOOD DIGESTION, Apr 2024, Porto, Portugal
Communication dans un congrès hal-04547163v1

Quantifying lipolysis with MRI during in vitro digestion of cream

Ruoxuan Deng , Guylaine Collewet , Francoise Nau , Tiphaine Lucas , Steven Le Feunteun
Rencontre du réseau Résonance Magnétique et Energie, équipe "IRM pour l'ingénierie" du Laboratoire Énergies et Mécanique Théorique et Appliquée (LEMTA), Nov 2023, Champs-sur-Marne, France
Communication dans un congrès hal-04294362v1

Magnetic Resonance Imaging for investigation of in vitro digestion of a bread and cheese meal

Maja Musse , Steven Le Feunteun , Guylaine G. Collewet , Mattéi Ravilly , Stéphane S. Quellec
7th International Conference on Food Digestion, INFOGEST research network (www.cost-infogest.eu), May 2022, Cork, Ireland
Communication dans un congrès hal-03660641v1

Etude de la digestion d’un simili repas par IRM. Troisième journée scientifique rennaise consacrée aux Sciences des Aliments

Maja Musse , Steven Le Feunteun , Guylaine Collewet , Mattéi Ravilly , Stephane Quellec
Troisième journée scientifique rennaise consacrée aux Sciences des Aliments, Jan 2022, Rennes, France
Communication dans un congrès hal-04188199v1