Flore DEPEINT
Associate Professor in Applied Nutrition; Coordinator MSc Program (Ing.) "Research & Innovation in Food for Health"
40%
Libre accès
5
Documents
Affiliations actuelles
- 1050482
- 527123
Identifiants chercheurs
- flore-depeint
- 0000-0002-8906-5104
- Google Scholar : https://scholar.google.fr/citations?user=L-qcQb8AAAAJ&hl=fr&oi=ao
Publications
- 5
- 4
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 5
- 3
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 2
- 1
- 1
|
Free form astaxanthin from yeast Phaffia rhodozyma fermentation reduces plasmatic triglycerides in a pre-obesity diet-induced dyslipidaemia mouse modelJournal of Food Composition and Analysis, 2018, 65, pp.11 - 15. ⟨10.1016/j.jfca.2017.07.023⟩
Article dans une revue
hal-03196403v1
|
|
Investigating the Modifications of Sugar Perception and Consumption in Cancer PatientsNutrition and Cancer, 2018, 70 (7), pp.1060-1068. ⟨10.1080/01635581.2018.1494844⟩
Article dans une revue
hal-03010339v1
|
Comparison of five RNA extraction methods from rabbit’s bloodAgriculture and Biology Journal of North America, 2010, 4, pp.448-450
Article dans une revue
hal-04358480v1
|
La consommation de produits sucrés évolue selon les effets secondaires dus aux traitements en OncologieJournées françaises de nutrition, Nov 2016, Montpellier, France
Poster de conférence
hal-04360861v1
|
Auton’Al 60: Programme de Prévention de la perte d’autonomie des seniors de l’OiseCongrès annuel SFNCM, Nutrition Clinique et Métabolisme, 33 (1), pp.59, 2020
Proceedings/Recueil des communications
hal-04360847v1
|