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CL
Camille Loupiac
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Documents
Identifiants chercheurs
- camille-loupiac
- IdRef : 165623918
- 0000-0003-2343-0313
Présentation
Publications
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Des protéines d’insectes et de microalgues dans nos assiettes : Grâce à l’optimisation des étapes d’extraction ou à la mise en forme par cuisson-extrusionIAA La revue des industries agroalimentaires, 2023, 83, pp.25-28
Article dans une revue
hal-04235481v1
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Dynamic and sub-ambient thermal transition relationships in water–sucrose solutionsJournal of Thermal Analysis and Calorimetry, 2011, 104 (1), pp.365-374. ⟨10.1007/s10973-010-1114-0⟩
Article dans une revue
hal-02360189v1
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Structural Relaxation During Drying and Rehydration of Food Materials—the Water Effect and the Origin of HysteresisFood Biophysics, 2011, 6 (1), pp.160-169. ⟨10.1007/s11483-011-9204-5⟩
Article dans une revue
hal-02371287v1
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Impact of sucrose and water contents on macroscopic structure and stability of cereal based products : Thermodynamic versus dynamicNexus of Food, Energy, and Water - 255th National Meeting and Exposition of the American-Chemical-Society (ACS), American-Chemical-Society (ACS), Mar 2018, New Orleans, United States
Communication dans un congrès
hal-01912195v1
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Water in Dairy ProductsAdvanced Dairy Chemistry, Springer New York, pp.457-526, 2009, 9780387848648. ⟨10.1007/978-0-387-84865-5_11⟩
Chapitre d'ouvrage
hal-02378637v1
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