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Vincent Nicolas
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Identifiants chercheurs
- vincent-nicolas
- 0000-0001-7873-9057
- Google Scholar : https://scholar.google.fr/citations?user=6RkCoiEAAAAJ&hl=fr
- IdRef : 199747032
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Domaines de recherche
Compétences
Publications
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Experiment and multiphysic simulation of dough baking by convection, infrared radiation and direct conductionInternational Journal of Thermal Sciences, 2017, 115, pp.65-78. ⟨10.1016/j.ijthermalsci.2017.01.018⟩
Article dans une revue
hal-01987366v1
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Modelling heat and mass transfer in deformable porous media: Application to bread bakingJournal of Food Engineering, 2014, 130, pp.23-35. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2014.01.014⟩
Article dans une revue
hal-00986955v1
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Modelling heat and mass transfer in bread baking with mechanical deformationJournal of Physics: Conference Series, 2012, 395, pp.012146
Article dans une revue
hal-01987388v1
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Modelling heat and mass transfer in bread baking with mechanical deformation6th European Thermal Sciences Conference (Eurotherm 2012), 2012, Poitiers, France. ⟨10.1088/1742-6596/395/1/012146⟩
Communication dans un congrès
hal-00768270v1
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Etude expérimentale et modélisation numérique des phénomènes multi physique mis en jeu lors de la cuisson d'un milieu poreux déformable non saturé "pâton de pain"Journées d'études sur les milieux poreux, 2012, Marseille, France
Communication dans un congrès
hal-00768294v1
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Modeling Heat and Mass Transfer in Bread During Baking2010
Autre publication scientifique
hal-00718321v1
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