- 1
- 1
- 1
- 1
Véronique Suzanne Santé-Lhoutellier
4
Documents
Présentation
Publications
- 1
- 1
- 1
- 4
- 3
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
|
Effects of Meat Cooking, and of Ingested Amount, on Protein Digestion Speed and Entry of Residual Proteins into the Colon: A Study in MinipigsPLoS ONE, 2013, 8 (4), pp.e61252. ⟨10.1371/journal.pone.0061252⟩
Article dans une revue
hal-01547489v1
|
Lack of muscle recovery after immobilization in old rats does not result from a defect in normalization of the ubiquitin-proteasome and the caspase-dependent apoptotic pathwaysThe Journal of Physiology, 2011, 589 (3), pp.511-524. ⟨10.1113/jphysiol.2010.201707⟩
Article dans une revue
hal-02644713v1
|
Propriétés nutritionnelles des peptides et protéines de la viande : Impact des procédés de transformation12. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Oct 2008, Tours, France
Communication dans un congrès
hal-02751588v1
|
|
Métabolisme énergético-protéique des tissus musculairesMuscles et Viande des Ruminants, Editions Quae, 306 p, 2010, 978-2-7592-0877-7
Chapitre d'ouvrage
hal-02817220v1
|