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Quantitative sodium MRI in food: addressing sensitivity issues using single quantum chemical shift imaging at high field
Sylvie Clerjon
,
Nour El Sabbagh
,
Guilhem Pagès
,
Amidou Traoré
,
J.-M. Bonny
Article dans une revue
hal-03537396v1
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Characterization of the sodium binding state in several food products by 23 Na nuclear magnetic resonance spectroscopy
Nour El Sabbagh
,
Jean-Marie Bonny
,
Sylvie Clerjon
,
Carine Chassain
,
Guilhem Pagés
Article dans une revue
hal-03613378v1
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Puncture, MRI and NMR relaxometry data for multiscale analysis of the degradation of apple structure due to thermal treatment
Alexandre Leca
,
Sylvie Clerjon
,
Jean-Marie Bonny
,
Catherine M.G.C. Renard
,
Amidou Traoré
Article dans une revue
hal-03270695v1
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Multiscale NMR analysis of the degradation of apple structure due to thermal treatment
Alexandre Leca
,
Sylvie Clerjon
,
J.-M. Bonny
,
Catherine M. G. C. Renard
,
Amidou Traoré
Article dans une revue
hal-03040113v1
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Selected case studies presenting advanced methodologies to study food and chemical industry materials: From the structural characterization of raw materials to the multisensory integration of food
Zoé Deuscher
,
J.-M. Bonny
,
François Boue
,
Veronique Cheynier
,
Sylvie Clerjon
Innovative Food Science & Emerging Technologies / Innovative Food Science and Emerging Technologies , 2018, 46, pp.29-40. ⟨10.1016/j.ifset.2017.10.003⟩
Article dans une revue
hal-01621911v1
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Towards models for the prediction of beef meat quality during cooking
Alain Kondjoyan
,
Achim Kohler
,
Carolina E. Realini
,
Stéphane S. Portanguen
,
Ryszard Kowalski
Article dans une revue
hal-02633809v1
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Développement d'un banc d'élastographie par résonance magnétique (ERM) pour la mesure des propriétés mécaniques
Abdlatif Benmoussa
,
Sylvie Clerjon
,
Jean-Louis Damez
,
J.-M. Bonny
Cahier des Techniques de l'INRA, 2013, 79 (2), pp.1-12
Article dans une revue
hal-02642197v1
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Oil uptake by beef during pan frying: Impact on fatty acid composition
Sylvie Clerjon
,
Alain Kondjoyan
,
J.-M. Bonny
,
Stéphane S. Portanguen
,
Cyril Chevarin
Article dans une revue
hal-02650040v1
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In situ imaging highlights local structural changes during heating: The case of meat
Mustapha Bouhrara
,
Sylvie Clerjon
,
Jean-Louis Damez
,
Alain Kondjoyan
,
J.-M. Bonny
Article dans une revue
hal-02645141v1
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Mapping of muscle deformation during heating: in situ dynamic MRI and nonlinear registration
Mustapha Bouhrara
,
Benoît B. Lehallier
,
Sylvie Clerjon
,
Jean-Louis Damez
,
J.-M. Bonny
Article dans une revue
hal-02645836v1
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Dynamic MRI and Thermal Simulation To Interpret Deformation and Water Transfer in Meat during Heating
Mustapha Bouhrara
,
Sylvie Clerjon
,
Jean-Louis Damez
,
Cyril Chevarin
,
Stéphane Portanguen
Article dans une revue
hal-01191072v1
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Analyse de la mobilité et de la distribution du sel dans les produits alimentaires par résonance magnétique nucléaire
Loic Foucat
,
Sylvie Clerjon
,
Jean-Louis Damez
,
J.-M. Bonny
Techniques de l'Ingénieur Agroalimentaire, 2010, RE (139), pp.1-5
Article dans une revue
hal-02663274v1
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