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Sylvie SWYNGEDAU CHEVALLIER

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"guenaelle-diler"
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Intérêt d’une approche procédé pour la reformulation de produits réduits en sel-sucre-matières grasses en Boulangerie Viennoiserie Pâtisserie

Guénaëlle Diler , Mathieu Guilloux , Laurent Lethuaut , Sylvie Chevallier , Carole Prost
Innovations Agronomiques, 2019, 78, pp.13 - 25. ⟨10.15454/yvwf-8k86⟩
Article dans une revue hal-02914304v1

Impact du sel sur le développement des propriétés caractéristiques d'une pâte modèle à base de farine de blé au cours du pétrissage

Guénaëlle Diler , Sylvie Chevallier , Alain Le-Bail
Industries Alimentaires et Agricoles, 2016
Article dans une revue hal-01928293v1

Salt reduction in sheeted dough: A successful technological approach

Guénaëlle Diler , Alain Le-Bail , Sylvie Chevallier
Food Research International, 2016, 88, pp.10 - 15. ⟨10.1016/j.foodres.2016.03.013⟩
Article dans une revue hal-01527560v1

Assessment of amyloglucosidase activity during production and storage of laminated pie dough. Impact on raw dough properties and sweetness after baking

Guénaëlle Diler , Sylvie Chevallier , Inga Pöhlmann , Claire Guyon , Marion Guilloux
Journal of Cereal Science, 2015, 61, pp.63 - 70. ⟨10.1016/j.jcs.2014.10.003⟩
Article dans une revue hal-01540185v1

Impact of Salt Granulometry and Method of Incorporation of Salt on the Salty and Texture Perception of Model Pizza Dough

Marion Guilloux , Carole Prost , Clément Catanéo , Guénaelle Leray , Sylvie Chevallier
Journal of Texture Studies, 2013, 44 (5), pp.397-408. ⟨10.1111/jtxs.12029⟩
Article dans une revue hal-02562019v1

Effects of freezing and frozen storage conditions on the rheological properties of different formulations of non-yeasted wheat and gluten-free bread dough

Guénaelle Leray , Bonastre Oliete , Sandra Mézaize , Sylvie Chevallier , Marie de Lamballerie
Journal of Food Engineering, 2010, 100 (1), pp.70-76. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2010.03.029⟩
Article dans une revue hal-02561999v1