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Intérêt d’une approche procédé pour la reformulation de produits réduits en sel-sucre-matières grasses en Boulangerie Viennoiserie Pâtisserie
Guénaëlle Diler
,
Mathieu Guilloux
,
Laurent Lethuaut
,
Sylvie Chevallier
,
Carole Prost
Article dans une revue
hal-02914304v1
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Impact du sel sur le développement des propriétés caractéristiques d'une pâte modèle à base de farine de blé au cours du pétrissage
Guénaëlle Diler
,
Sylvie Chevallier
,
Alain Le-Bail
Industries Alimentaires et Agricoles, 2016
Article dans une revue
hal-01928293v1
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Salt reduction in sheeted dough: A successful technological approach
Guénaëlle Diler
,
Alain Le-Bail
,
Sylvie Chevallier
Article dans une revue
hal-01527560v1
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Assessment of amyloglucosidase activity during production and storage of laminated pie dough. Impact on raw dough properties and sweetness after baking
Guénaëlle Diler
,
Sylvie Chevallier
,
Inga Pöhlmann
,
Claire Guyon
,
Marion Guilloux
Article dans une revue
hal-01540185v1
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Impact of Salt Granulometry and Method of Incorporation of Salt on the Salty and Texture Perception of Model Pizza Dough
Marion Guilloux
,
Carole Prost
,
Clément Catanéo
,
Guénaelle Leray
,
Sylvie Chevallier
Article dans une revue
hal-02562019v1
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Effects of freezing and frozen storage conditions on the rheological properties of different formulations of non-yeasted wheat and gluten-free bread dough
Guénaelle Leray
,
Bonastre Oliete
,
Sandra Mézaize
,
Sylvie Chevallier
,
Marie de Lamballerie
Article dans une revue
hal-02561999v1
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