Stéphanie Deutsch
50%
Libre accès
6
Documents
Identifiants chercheurs
- stephanie-marie-deutsch
- 0000-0002-5570-5193
Présentation
Publications
- 6
- 5
- 4
- 4
- 3
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 6
- 6
- 6
- 4
- 4
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
|
A Temporal -omic study of propionibacterium freudenreichii CIRM-BIA1T adaptation strategies in conditions mimicking cheese ripening in the coldPLoS ONE, 2012, 7 (1), pp.e29083 (1-15). ⟨10.1371/journal.pone.0029083⟩
Article dans une revue
hal-01189567v1
|
Correction: A Temporal -omic Study of Propionibacterium freudenreichii CIRM-BIA1 T Adaptation Strategies in Conditions Mimicking Cheese Ripening in the ColdPLoS ONE, 2012, 7 (4), ⟨10.1371/annotation/e0ff065d-a52d-44f2-8727-328393ed60b6⟩
Article dans une revue
hal-02363413v1
|
|
New insights into physiology and metabolism of Propionibacterium freudenreichiiInternational Journal of Food Microbiology, 2011, 149 (1), pp.19-27. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2011.04.026⟩
Article dans une revue
hal-01454137v1
|
Stratégie d’adaptation et de survie de Propionibacterium freudenreichii dans des conditions simulant celle du fromage à basse températurePoster de conférence hal-01191287v1 |
|
Adaptation and survival strategies of Propionibacterium freudenreichii under conditions mimicking cheese ripening in the coldPoster de conférence hal-01191245v1 |
|
|
Cold adaptation of the cheese ripening bacterium Protectionniste freudenreichii8 Cheese Symposium, Sep 2011, Cork, Ireland. 91 (6), 124 p., 2011, Dairy Science and Technology
Poster de conférence
hal-01454331v1
|