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Stéphanie Deutsch

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eguedon35

How do two strains of lactic acid bacteria cooperate to improve soy juice fermentation?

Olivier Harlé , Sandrine Parayre , Jérôme Niay , Florence Valence , Julie J. Aubert
16 th symposium on Bacterial Genetics and Ecology BAGECO 2023, https://bageco2023.org/committees/, Jul 2023, Copenhague., Denmark
Communication dans un congrès hal-04149821v1

Soy juice fermentation for yogurt production: how a relevant starter selection can improve it ?

Stéphanie-Marie Deutsch , Olivier Harlé , Jérôme Niay , Florence Valence , Anne Thierry
36th EFFoST International Conference 2022, The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST), Nov 2022, Dublin, Ireland
Communication dans un congrès hal-03851848v1
Image document

How LAB can cooperate to improve soy juice fermentation?

Stéphanie-Marie Deutsch , Olivier Harlé , Jérôme Niay , Florence Valence , Sandrine Parayre
NIZO Plant Protein Functionality Conference, Fred van de Velde (NIZO; chair) René Floris (NIZO) John Giezen (NIZO) Marie-Claire Morley (Elsevier), Oct 2020, Conference - Online., France
Communication dans un congrès hal-02975394v1

Comparative study of Lactic Acid Bacteria in soy juice fermentation.

Olivier Harle , Hélène Falentin , Anne Thierry , Stéphanie-Marie Deutsch , Florence Valence
22ème édition du colloque du Club des Bactéries Lactiques, Jun 2019, Caen, France
Communication dans un congrès hal-02158179v1