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Stéphane Pezennec
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Documents
Identifiants chercheurs
- stephane-pezennec
- IdRef : 129445924
- 0000-0003-1265-8048
- VIAF : 209073717
Présentation
### Chargé de recherche INRAE
Science et technologie du lait et de l'œuf
Rennes
Publications
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Succinimidyl residue formation in hen egg-white lysozyme favors the formation of intermolecular covalent bonds without affecting its tertiary structure.Biomacromolecules, 2011, 12 (1), pp.156-66. ⟨10.1021/bm101089g⟩
Article dans une revue
hal-00729259v1
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Dry-heating makes hen egg white lysozyme an efficient foaming agent and enables its bulk aggregation.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2008, 56 (13), pp.5120-8. ⟨10.1021/jf703715j⟩
Article dans une revue
hal-00672337v1
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Dry-heating makes hen egg white lysozyme an efficient foaming agent and enables its bulk aggregation.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2008, 56 (13), pp.5120-8. ⟨10.1021/jf703715j⟩
Article dans une revue
hal-00729852v1
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