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Stéphane Pezennec

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### Chargé de recherche INRAE Science et technologie du lait et de l'œuf Rennes

Publications

"valerie-lechevalier"
"antoine-bouchoux"
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Protein Transport upon Advection at the Air/Water Interface: When Charge Matters

Coralie Pasquier , Stéphane Pezennec , Antoine Bouchoux , Bernard Cabane , Valérie Lechevalier-Datin
Langmuir, 2021, 37 (42), pp.12278-12289. ⟨10.1021/acs.langmuir.1c01591⟩
Article dans une revue hal-03375385v1
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Tailoring the structure of casein micelles through a multifactorial approach to manipulate rennet coagulation properties

Fanny Lazzaro , Antoine Bouchoux , Jared Raynes , Roderick Williams , Lydia Ong
Food Hydrocolloids, 2020, 101, pp.105414. ⟨10.1016/j.foodhyd.2019.105414⟩
Article dans une revue hal-02373068v1

Soft-Matter Approaches for Controlling Food Protein Interactions and Assembly

Adeline Boire , Denis Renard , Antoine Bouchoux , Stéphane Pezennec , Thomas Croguennec
Annual Review of Food Science and Technology, 2019, 10 (1), pp.521-539. ⟨10.1146/annurev-food-032818-121907⟩
Article dans une revue hal-02968011v1
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Proteins for the future: A soft matter approach to link basic knowledge and innovative applications

Adeline Boire , Antoine Bouchoux , Said Bouhallab , Anne Laure Chapeau , Thomas Croguennec
Innovative Food Science & Emerging Technologies / Innovative Food Science and Emerging Technologies , 2018, 46, pp.18-28. ⟨10.1016/j.ifset.2017.06.012⟩
Article dans une revue hal-01608238v1
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Osmotic pressures of lysozyme solutions from gas-like to crystal states

C. Pasquier , Sylvie Beaufils , Antoine Bouchoux , S. Rigault , B. Cabane
Physical Chemistry Chemical Physics, 2016, 18 (41), pp.28458-28465. ⟨10.1039/c6cp03867k⟩
Article dans une revue hal-01397941v1