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RS
Rémi Saurel
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Documents
Identifiants chercheurs
- remi-saurel
- IdRef : 143787586
- 0000-0002-5023-7247
- Google Scholar : https://scholar.google.com/citations?user=i0FQMRYAAAAJ&hl=fr&oi=ao
Présentation
Publications
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Interactions Between Isolated Pea Globulins and Purified Egg White Proteins in SolutionFood Biophysics, 2023, 18 (4), pp.520-532. ⟨10.1007/s11483-023-09797-4⟩
Article dans une revue
hal-04123676v1
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Thermal Behavior of Pea and Egg White Protein MixturesFoods, 2023, 12, pp.2528. ⟨10.3390/foods12132528⟩
Article dans une revue
hal-04150556v1
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VEggIn Interactions protéines végétales –protéines de blanc d’œuf pour le développement d’ingrédients fonctionnalisésTroisième journée scientifique rennaise consacrée aux Sciences des Aliments, institut Agro Rennes, Jan 2022, Rennes visioconférence, France
Communication dans un congrès
hal-03542663v1
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Rheological properties of thermal gels of pea and egg white protein mixturesRheology and Food structuring & destructuring, Mar 2021, webinaire, France
Communication dans un congrès
hal-03176516v1
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Impact of processing conditions on functionality of powders prepared from mixed protein systemThe NIZO Plant Functionality Conference, Fred van de Velde (NIZO; chair) René Floris (NIZO) John Giezen (NIZO) Marie-Claire Morley (Elsevier), Oct 2020, Online, France
Communication dans un congrès
hal-02976098v1
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Interactions between isolated pea globulins and purified egg white proteins in solution2023
Pré-publication, Document de travail
hal-04096306v1
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