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Rémi Saurel

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VEggIn Interactions protéines végétales –protéines de blanc d’œuf pour le développement d’ingrédients fonctionnalisés

Valérie Lechevalier-Datin , Rémi Saurel , Eliane Cases
Troisième journée scientifique rennaise consacrée aux Sciences des Aliments, institut Agro Rennes, Jan 2022, Rennes visioconférence, France
Communication dans un congrès hal-03542663v1

Rheological properties of thermal gels of pea and egg white protein mixtures

Jian Kuang , Valérie Lechevalier-Datin , Rémi Saurel
Rheology and Food structuring & destructuring, Mar 2021, webinaire, France
Communication dans un congrès hal-03176516v1

Impact of processing conditions on functionality of powders prepared from mixed protein system

Manon Hiolle , Serge Mejean , Eliane Cases , Rémi Saurel , Valérie Lechevalier-Datin
The NIZO Plant Functionality Conference, Fred van de Velde (NIZO; chair) René Floris (NIZO) John Giezen (NIZO) Marie-Claire Morley (Elsevier), Oct 2020, Online, France
Communication dans un congrès hal-02976098v1

Effects of heat treatment on rheological properties of pea and egg white protein mixtures

Jian Kuang , Valérie Lechevalier-Datin , Rémi Saurel
NIZO Plant Protein Functionality Conference, Oct 2020, online, France. , 2020
Poster de conférence hal-02977807v1