Skip to Main content
Number of documents

8

CV Quentin Bonnard.


Journal articles6 documents

  • Christian Barrère, Quentin Bonnard, Véronique Noblot Chossat. Tourisme de luxe et gastronomie de luxe : une nouvelle Sainte Alliance sur fond de patrimoines ?. Territoire en mouvement.Revue de Géographie et d'Aménagement, Université des Sciences et Technologies de Lille, 2014, pp.6-26. ⟨10.4000/tem.2267⟩. ⟨hal-02615473⟩
  • Christian Barrère, Quentin Bonnard, Véronique Noblot Chossat. Are we at a turning point in the evolution of gastronomy? Paris: An exemplary case. Applied Economics, Taylor & Francis (Routledge), 2014, 46 (12), pp.1409-1419. ⟨10.1080/00036846.2013.875110⟩. ⟨hal-02613503⟩
  • Christian Barrère, Quentin Bonnard, Véronique Noblot Chossat. Tourisme de luxe et gastronomie de luxe : une nouvelle Sainte Alliance sur fond de patrimoines ?. Territoire en mouvement.Revue de Géographie et d'Aménagement, Université des Sciences et Technologies de Lille, 2014, Patrimoine et territoire, pp.6-26. ⟨10.4000/tem.2267⟩. ⟨hal-02549384⟩
  • Christian Barrère, Quentin Bonnard, Marie Delaplace. Valorisation des patrimoines et dynamique régionale. Quelques enseignements à partir du cas du Champagne. Territoire en mouvement.Revue de Géographie et d'Aménagement, Université des Sciences et Technologies de Lille, 2014, pp.27-39. ⟨10.4000/tem.2278⟩. ⟨hal-02615463⟩
  • Nicolas G. Vaillant, Philippe Lesot, Quentin Bonnard, Valérie Harrant. THE USE OF EXPERT OPINION, QUALITY AND REPUTATION INDICATORS BY CONSUMERS.. Applied Economics, Taylor & Francis (Routledge), 2010, 42 (06), pp.739-745. ⟨10.1080/00036840701720812⟩. ⟨hal-00582058⟩
  • N. Vaillant, P. Lesot, Quentin Bonnard, V. Harrant. The use of expert opinion, quality and reputation indicators by consumers: evidence from the french vaulting stallion semen market.. Applied Economics, Taylor & Francis (Routledge), 2010, 42 (6), pp.739-745. ⟨10.1080/00036840701720812⟩. ⟨hal-00289628⟩

Book sections1 document

  • Christian Barrère, Quentin Bonnard, Véronique Noblot Chossat. Food, gastronomy and cultural commons. E.E. Bertacchini, G. Bravo, M. Marrelli and W. Santagata. Cultural Commons: A new perspective on the Production and Evolution of Cultures, Edward Elgar, pp.129-150, 2012. ⟨hal-02628287⟩

Theses1 document

  • Quentin Bonnard. Les districts gastronomiques : des districts d'un nouveau type.... Economies et finances. Université de Reims Champagne-Ardenne, 2011. Français. ⟨tel-02051044⟩