Pierre-Henri Wuillemin
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Documents
Identifiants chercheurs
- pierre-henri-wuillemin
- 0000-0003-3691-4886
- IdRef : 12747627X
- ISNI : 0000000140760336
- VIAF : 200086263
- ResearcherId : GDB-8199-2022
Présentation
Publications
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Parameter elicitation in probabilistic graphical models for modelling multi-scale food complex systemsJournal of Food Engineering, 2013, 115 (1), pp.1 - 10. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2012.09.012⟩
Article dans une revue
hal-01001573v1
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Expert knowledge integration to model complex food processes. Application on the camembert cheese ripening processExpert Systems with Applications, 2011, 38 (9), pp.11804 - 11812. ⟨10.1016/j.eswa.2011.03.068⟩
Article dans une revue
hal-01004343v1
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Towards a global modelling of the Camembert-type cheese ripening process by coupling heterogeneous knowledge with dynamic Bayesian networksJournal of Food Engineering, 2010, 98 (3), pp.283-293. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2009.12.012⟩
Article dans une revue
hal-01170294v1
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Cooperative coevolution for agrifood process modelingEVOLVE 2011 International Workshop, May 2011, Bourglinster, Luxembourg. pp.247-287, ⟨10.1007/978-3-642-32726-1_7⟩
Communication dans un congrès
hal-02746946v1
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Vers une intégration des connaissances pour une meilleure compréhension des procédés alimentaires11ème Congrès de la Société Française de Recherche Opérationnelle et d'Aide à la Décision (ROADEF 2010), Feb 2010, Toulouse, France. pp.47-48
Communication dans un congrès
hal-01291275v1
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Dynamic neural networks versus dynamic Bayesian networks to model microbial behaviours during the cheese ripening processAnnual meeting of European Federation of Food Science & Technology (EFFoST), Nov 2009, Budapest, Hungary
Communication dans un congrès
hal-02815527v1
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Les réseaux Bayésiens dynamiques pour intégrer les connaissances relatives aux procédés alimentaires (application au processus d'affinage)XIIème Congrès de la Société Française de Génie des Procédés 09, Oct 2009, Marseille, France
Communication dans un congrès
hal-01294528v1
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Toward a knowledge integration for representing food processesEuropean Conference on Complex Systems 2009, Sep 2009, Warwick, United Kingdom. 171 p
Communication dans un congrès
hal-02753985v1
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Dynamic Bayesian Networks for Modelling Food Processing: Application to the Cheese Ripening Process8th World Congress of Chemichal Engineering 09, Aug 2009, Montréal, Canada
Communication dans un congrès
hal-01294519v1
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Validation et enrichissement interactifs d'un apprentissage automatique des paramètres d'un réseau bayésien dynamique appliqué aux procédés alimentairesJFRB 2008 - 4èmes Journées Francophones sur les Réseaux Bayésiens, May 2008, Lyon, France
Communication dans un congrès
hal-00259891v1
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A dynamic Bayesian Network to represent a ripening process of a soft mould cheese.12th International Conference on Knowledge-Based and Intelligent Information & Engineering Systems, Sep 2008, Zagreb, Croatia. pp.265-272, ⟨10.1007/978-3-540-85565-1_33⟩
Communication dans un congrès
hal-01302126v1
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Modeling an agrifood industrial process using cooperative coevolution Algorithms[Research Report] RR-6914, INRIA. 2009, pp.51
Rapport
inria-00381681v1
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