Myriam Carrère
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Igénieur d'Etude - Economètre
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Rebalancing meat and legume consumption: change-inducing food choice motives and associated individual characteristics in non-vegetarian adultsInternational Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, 2022, 19 (1), 17 p. ⟨10.1186/s12966-022-01317-w⟩
Article dans une revue
hal-03768059v1
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Identifying attitudes and their ability to decrease meat consumption among non-vegetarians from the NutriNet-Santé cohortVegMed Web 2021, Feb 2021, Berlin, Germany
Communication dans un congrès
hal-03264955v1
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Identification des préoccupations ayant un impact sur la diminution de la consommation de viande, association avec les caractéristiques sociodémographiques dans la cohorte NutriNet-SantéJournées Francophones de Nutrition 2020, Nov 2020, En ligne, France
Communication dans un congrès
hal-03264963v1
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The horse meat market in France170. EAAE Seminar: Governance of food chains and consumption dynamics: what are the impacts on food security and sustainability?, May 2019, Montpellier, France. , 2019
Poster de conférence
hal-02789666v1
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