Muriel BONNET
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Documents
Identifiants chercheurs
- mubonnetumrh
- ResearcherId : M-6265-2017
- 0000-0001-7193-3543
- IdRef : 182512592
- ResearcherId : http://www.researcherid.com/rid/M-6265-2017
Présentation
Publications
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Statistical model choice including variable selection based on variable importance: A relevant way for biomarkers selection to predict meat tendernessScientific Reports, 2019, 9 (1), ⟨10.1038/s41598-019-46202-y⟩
Article dans une revue
hal-02429345v1
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Reverse phase protein arrays for the identification/validation of biomarkers of beef texture and their use for early classification of carcassesFood Chemistry, 2018, 250, pp.245-252. ⟨10.1016/j.foodchem.2018.01.070⟩
Article dans une revue
hal-01684896v1
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Des biomarqueurs aux outils de prédiction des performances des ruminants et de la qualité de leurs produitsJournées d’Animation Scientifique (JAS) du Département Physiologie Animale et Systèmes d'Elevage, Apr 2018, Rennes, France
Communication dans un congrès
hal-02940696v1
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Biomarkers of tenderness and intramuscular fat in five muscles from French PDO Maine-Anjou: I- Muscle type effect63. International Congress of Meat Science and Technology, 2017, Cork, Ireland. pp.427-428, ⟨10.3920/978-90-8686-860-5⟩
Communication dans un congrès
hal-02733759v1
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How to handle trade-offs between animal performances and sensory and nutritional beef qualities?10. International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH10), Sep 2018, Clemont-Ferrand, France. Cambridge University Press, Advances in Animal Biosciences, 9 (3), 2018, 10th. International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH10)
Poster de conférence
hal-02737179v1
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Efficacité alimentaire et qualités des viandes bovines : une première étape vers une approche zootechnique intégrée15. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Nov 2014, Clermont-Ferrand, France. ADIV, Viandes et Produits Carnés, 204 p., 2014, 15èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
Poster de conférence
hal-02741854v1
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