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Perspectives on astringency sensation: An alternative hypothesis on the molecular origin of astringencyJournal of Agricultural and Food Chemistry, 2021, 69 (13), pp.3822-3826. ⟨10.1021/acs.jafc.0c07474⟩
Article dans une revue
hal-03173490v1
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The Relationship Between Salivary Redox, Diet, and Food Flavor PerceptionFrontiers in Nutrition, 2021, 7, pp.612735. ⟨10.3389/fnut.2020.612735⟩
Article dans une revue
hal-03171649v1
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Oral enzymatic detoxification system: Insights obtained from proteome analysis to understand its potential impact on aroma metabolizationComprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2021, 20 (6), pp.5516-5547. ⟨10.1111/1541-4337.12857⟩
Article dans une revue
hal-03388853v1
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Activités oxydo-réductrices dans la salive : modulation par l’alimentation et importance pour la perception sensorielle des alimentsCahiers de Nutrition et de Diététique, 2020, 55 (4), pp.184-196. ⟨10.1016/j.cnd.2020.06.004⟩
Article dans une revue
hal-02904080v1
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