Skip to Main content

Researcher identifiers

Social networks

Export Publications

Export the displayed publications:
Number of documents

8

Leïla TEMRI


Myriam Kessari   

Journal articles1 document

  • Leila Temri, Géraldine Riviere-Giordano, Myriam-Emilie Kessari. Innovation et responsabilité sociale des entreprises (RSE) dans les entreprises agroalimentaires du Languedoc-Roussillon : le rôle de la performance économique. Innovations - Revue d’économie et de management de l'innovation, De Boeck Supérieur, 2015, pp.115-139. ⟨10.3917/inno.046.0115⟩. ⟨hal-01506371⟩

Conference papers4 documents

  • Fatima El Hadad-Gauthier, Myriam-Emilie Kessari, G. Palma, Leila Temri, S. Tozanli. Towards a sustainable convention: values and practices in the French stone fruits’value chain. 149. EAAE Seminar ‘Structural change in agri-food chains: new relations between farm sector, food industry and retail sector’, Institut National de Recherche Agronomique (INRA). UMR Structures et Marchés Agricoles, Ressources et Territoires (1302)., Oct 2016, Rennes, France. pp.1-19. ⟨hal-01407267⟩
  • Myriam-Emilie Kessari, Géraldine Riviere-Giordano, Leila Temri. Coopératives et développement durable : un lien évident ?. 8. Congrès du Réseau international de Recherche sur les Organisations et le Développement Durable, Centre Lillois d’Études et de Recherches Sociologiques et Économiques - UMR 8019 (CLERSE). Villeneuve d’Ascq, FRA., Jun 2013, Lille, France. 6 p. ⟨hal-01506215⟩
  • Simon da Cunha, Leila Temri, Myriam-Emilie Kessari. Just being a consumer ? The role of social and solidarity based economy in a sustainable food system. 5. European Sustainable Food Planning Conference (AESOP). Innovations in Urban Food Systems, Oct 2013, Montpellier, France. pp.22. ⟨hal-01962856⟩
  • Leila Temri, Géraldine Riviere-Giordano, Myriam-Emilie Kessari. Innovation et développement durable dans les entreprises agroalimentaires du Languedoc-Roussillon. Ecole d'été 2012 du RRI : Les nouvelles dimensions des systèmes sectoriels de l’innovation, Réseau de Recherche sur l'Innovation (RRI). Montpellier, FRA., Aug 2012, Montpellier, France. 27 p. ⟨hal-02811498⟩

Book sections1 document

  • Myriam Kessari, Magalie Marais, Maryline Meyer, Florence Palpacuer, Leïla Temri, et al.. Les entreprises : vers de nouveaux modèles ?. Nicolas Bricas; Damien Conaré; Marie Walser. Une écologie de l’alimentation, Quae, 2021, 978-2-7592-3352-6. ⟨hal-03462816⟩

typdoc_CREPORT2 documents

  • Myriam-Emilie Kessari, Géraldine Riviere-Giordano, Leila Temri. Les coopératives : « naturellement » plus responsables ? Le cas des coopératives du Languedoc-Roussillon. 2012. ⟨hal-02810854⟩
  • Leila Temri, Géraldine Riviere-Giordano, Myriam-Emilie Kessari. Innovation et développement durable dans les entreprises agroalimentaires du Languedoc-Roussillon. 2012. ⟨hal-02810666⟩