Julien Parinet
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Innovative analytical methodologies for characterizing chemical exposure with a view to next-generation risk assessmentEnvironment International, 2024, Environment International, 186, pp.108585. ⟨10.1016/j.envint.2024.108585⟩
Article dans une revue
hal-04513053v1
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Classification of trace elements in tissues from organic and conventional French pig productionMeat Science, 2018, 141, pp.28-35. ⟨10.1016/j.meatsci.2018.02.008⟩
Article dans une revue
hal-02621464v1
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Micropollutants and chemical residues in organic and conventional meatFood Chemistry, 2017, 232 (1), pp.218 - 228. ⟨10.1016/j.foodchem.2017.04.013⟩
Article dans une revue
hal-01534844v1
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Teneurs en éléments traces métalliques présents dans des viandes issues de filières biologique ou conventionnelleSpectr’Atom 2017 - 61ème ICASS, 2017, Québec, Canada
Communication dans un congrès
hal-02734631v1
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