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JF
Juliane FLOURY
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Peptides: a key fraction to control cheese ripeningPoster de conférence hal-01209341v1 |
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The Nisin Efficacy in Cheese cannot be Predicted by its ConcentrationPoster de conférence hal-01209343v1 |
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Microstructure of cheese matrix modifies solute migration at the bacterial colony scale: examples with nisin and lactic acidIDF Symposium on Microstructure of Dairy Products, Jun 2010, Tromsö, Norway. , International Dairy Journal, 21, Issue 9, Pages 579-726 (September 2011), 2010, International Dairy Journal
Poster de conférence
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Nisin migration is dependant on the microstructure of the cheese matrix: an in situ investigationBiopolymères 2010, Matrices alimentaires : Construction, déconstruction, propriétés sensorielles et nutritionnelles, Dec 2010, Le Croisic, France. 2010
Poster de conférence
hal-01189710v1
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Application of the FRAP technique to food matrices: migration properties of small solutes in model cheese.Biopolymères 2010, Matrices alimentaires : Construction, déconstruction, propriétés sensorielles et nutritionnelles, Dec 2010, Le Croisic, France. , 2010
Poster de conférence
hal-01454403v1
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Modelling nisin diffusion in UF model cheeses regarding their compositionBiopolymères' 2010 Matrices alimentaires : Construction, déconstruction, propriétés sensorielles et nutritionnelles, Dec 2010, Le Croisic, France. , 2010
Poster de conférence
hal-01454408v1
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