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Juliane FLOURY

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969337

Peptides: a key fraction to control cheese ripening

Valérie Gagnaire , Sophie Jeanson , Romain Richoux , Samar Ibrahim Tawfik , Juliane Floury
6.IDF Cheese Ripening & Technology Symposium, May 2012, Madison, United States. , 2012
Poster de conférence hal-01209341v1

The Nisin Efficacy in Cheese cannot be Predicted by its Concentration

Samar Ibrahim Tawfik , Juliane Floury , Michel Piot , Sylvie Lortal , Sophie Jeanson
6. IDF Cheese Ripening & Technology Symposium, May 2012, Madison, United States. , 2012
Poster de conférence hal-01209343v1

Microstructure of cheese matrix modifies solute migration at the bacterial colony scale: examples with nisin and lactic acid

Sophie Jeanson , Samar Ibrahim Tawfik , Marie-Noelle Madec , Juliane Floury , T. Brocklehurst
IDF Symposium on Microstructure of Dairy Products, Jun 2010, Tromsö, Norway. , International Dairy Journal, 21, Issue 9, Pages 579-726 (September 2011), 2010, International Dairy Journal
Poster de conférence hal-01454409v1
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Nisin migration is dependant on the microstructure of the cheese matrix: an in situ investigation

Samar Ibrahim Tawfik , Juliane Floury , Marie-Noelle Madec , Sylvie Lortal , Sophie Jeanson
Biopolymères 2010, Matrices alimentaires : Construction, déconstruction, propriétés sensorielles et nutritionnelles, Dec 2010, Le Croisic, France. 2010
Poster de conférence hal-01189710v1
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Application of the FRAP technique to food matrices: migration properties of small solutes in model cheese.

Juliane Floury , Marie-Noelle Madec , Sophie Jeanson , Samar Ibrahim Tawfik , Sylvie Lortal
Biopolymères 2010, Matrices alimentaires : Construction, déconstruction, propriétés sensorielles et nutritionnelles, Dec 2010, Le Croisic, France. , 2010
Poster de conférence hal-01454403v1

Modelling nisin diffusion in UF model cheeses regarding their composition

Samar Ibrahim Tawfik , Sophie Jeanson , Marie-Noelle Madec , Marie-Hélène Famelart , Sylvie Lortal
Biopolymères' 2010 Matrices alimentaires : Construction, déconstruction, propriétés sensorielles et nutritionnelles, Dec 2010, Le Croisic, France. , 2010
Poster de conférence hal-01454408v1