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Juliane FLOURY
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INRA's research in industrial biotechnology: For food, chemicals, materials and fuelsInnovative Food Science & Emerging Technologies / Innovative Food Science and Emerging Technologies , 2018, 46, pp.140-152. ⟨10.1016/j.ifset.2017.11.008⟩
Article dans une revue
hal-03628058v1
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Bacterial colonies in solid media and foods: a review on their growth and interactions with the microenvironmentFrontiers in Microbiology, 2015, 6 (article 1284), ⟨10.3389/fmicb.2015.01284⟩
Article dans une revue
hal-01454549v1
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Colonies bactériennes dans le fromage : distribution spatiale et micro-environnementcongrès National de la Société Française de Microbiologie, Oct 2017, Paris, France
Communication dans un congrès
hal-01628083v1
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Exploration of the micro-environment around bacterial colonies in cheeses depending on their spatial distribution6.IDF Cheese Ripening & Technology Symposium, May 2012, Monona Terrace, Madison (US), United States
Communication dans un congrès
hal-00849262v1
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Les peptides: un rôle essentiel dans l'élaboration et les fonctionnalités des produits laitiersColloque Adebiotech -SFGP, Oct 2012, Paris (FR), France
Communication dans un congrès
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Peptides: a key fraction to control cheese ripening6.IDF Cheese Ripening & Technology Symposium, May 2012, Monona Terrace, Madison (US), United States
Communication dans un congrès
hal-00841845v1
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