Jessica Tressou
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In vitro assessment of polychlorinated biphenyl bioaccessibility in meat: Influence of fat content, cooking level and consumer age on consumer uptakeFood Chemistry, 2022, 374, pp.131623. ⟨10.1016/j.foodchem.2021.131623⟩
Article dans une revue
hal-03441539v1
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Exposure assessment for dioxin-like PCBs intake from organic and conventional meat integrating cooking and digestion effectsFood and Chemical Toxicology, 2017, 110, pp.251-261. ⟨10.1016/j.fct.2017.10.032⟩
Article dans une revue
hal-01726081v1
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Influence of digestion on consumer exposure to polychlorobiphenyls in meatSymposium on Theory of Modeling and Simulation (DEVS/TMS 2011), Nov 2019, prague, Czech Republic
Communication dans un congrès
hal-02738470v1
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A general framework to deal with uncertainty in expert panel risk assessmentJoint Annual Meeting of the International Society of Exposure Science and the International Society for Environmental Epidemiology (ISES-ISEE 2018), Aug 2018, Ottawa, Canada
Communication dans un congrès
ineris-03239722v1
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Évaluation du poids des preuves à l’Anses : revue critique de la littérature et recommandations à l’étape d’identification des dangers[0] Saisine n° 2015-SA-0089, Anses. 2016, 116 p
Rapport
hal-01617668v1
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Prise en compte de l’incertitude en évaluation des risques : revue de la littérature et recommandations pour l’Anses.[0] Saisine n° 2015-SA-0090, Anses. 2016, 90 p
Rapport
hal-01617680v1
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