- 3
Jean-Francois HOCQUETTE
3
Documents
Identifiants chercheurs
- jean-francois-hocquette
- 0000-0003-2409-3881
- Google Scholar : https://scholar.google.fr/citations?hl=fr&user=R4WRAEcAAAAJ&view_op=list_works&sortby=pubdate
- IdRef : 079209173
Présentation
Publications
- 1
- 1
- 1
- 1
- 3
- 3
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
Proteomic analysis of bovine skeletal muscle hypertrophyProteomics, 2005, 5 (2), pp.490-500. ⟨10.1002/pmic.200400925⟩
Article dans une revue
hal-02680776v1
|
Post mortem evolution of muscle proteome and relationship with tenderness of beef meat.25ème Congrès Société Française Electrophorèse et Analyse Protéomique, Oct 2008, Tours, pp.Inconnu
Communication dans un congrès
hal-02813320v1
|
Biological markers for meat tenderness of the three main French beef breeds using 2-DE and MS approachProteomics in Food, Springer Science - Business Media B.V., 2013, 978-1-4614-5625-4. ⟨10.1007/978-1-4614-5626-1_8⟩
Chapitre d'ouvrage
hal-01193863v1
|