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Hélène Labouré
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- helene-laboure
- IdRef : 116007613
- 0000-0002-8173-6145
Présentation
Domaines de recherche
Alimentation et Nutrition
Publications
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Fat perception in cottage cheese: The contribution of aroma and tasting temperatureFood Quality and Preference, 2017, 56 (Part B), pp.241 - 246. ⟨10.1016/j.foodqual.2016.04.003⟩
Article dans une revue
hal-01428663v1
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Sensory properties linked to fat content and tasting temperature in cottage cheeseDairy Science & Technology, 2016, 96 (5), pp.735 - 746. ⟨10.1007/s13594-016-0301-6⟩
Article dans une revue
hal-01399975v1
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Perception thresholds for fat in cottage cheese: inter-individual variability, aroma contribution and impact of tasting temperature11. Pangborn sensory science symposium, Aug 2015, Gothenburg, Sweden. 1 p
Communication dans un congrès
hal-01580695v1
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Explaining fat sensitivity in cottage cheeses by aroma release and oral physiology parametersFlavour Science, Verlag der Technischen Universität, 2018, 978-3-85125-593-5. ⟨10.3217/978-3-85125-593-5⟩
Chapitre d'ouvrage
hal-02484064v1
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