Accéder directement au contenu

Hélène Labouré

Mes publications
5
Documents
Affiliations actuelles
  • 1096468
Identifiants chercheurs
Contact

Présentation

Domaines de recherche

Alimentation et Nutrition

Publications

marie-pierre-ellies-oury

Typologie des viandes selon la qualité sensorielle chez la génisse de race charolaise: Relations avec les performances à l'abattage des animaux

Marie-Pierre Oury , Jacques Agabriel , J. Blanquet , Hélène Labouré , Didier D. Micol
11. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Oct 2006, Clermont-Ferrand, France
Communication dans un congrès hal-02757787v1

Assessment of the impact of herd management on sensorial quality of Charolais heifer meat

Marie-Pierre Oury , Didier D. Micol , Hélène Labouré , M. Roux , R. Dumont
55. Annual Meeting of the European Association for Animal Production (EAAP), Sep 2004, Bled, Slovenia. pp.447-451
Communication dans un congrès hal-02147384v1

Quality classification of the muscle rectus abdominis of Charolais heifers

Marie-Pierre Oury , Jacques Agabriel , J. Blanquet , Didier D. Micol , Brigitte B. Picard
Evaluation of carcass and meat quality in cattle and sheep, 123, Wageningen Academic Publishers, 2007, Publication - European Association for Animal Production (EAAP), 978-90-8686-022-7
Chapitre d'ouvrage hal-02822673v1