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Grégori AKERMANN
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- IdRef : 194504859
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Reversing the trend of agrobiodiversity decline by co-developing food chains with consumers: a European survey for changeSustainable Production and Consumption, 2024, 46, pp.343-354. ⟨10.1016/j.spc.2024.02.032⟩
Article dans une revue
hal-04495048v1
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Farmer vs. Industrial Practices: Impact of Variety, Cropping System and Process on the Quality of Durum Wheat Grains and Final ProductsFoods, 2023, 12 (5), pp.1093. ⟨10.3390/foods12051093⟩
Article dans une revue
hal-04043223v1
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Quand l’innovation sociale réoriente l’innovation technologique dans les systèmes agroalimentaires : le cas des chaînes locales autour des blésInnovations - Revue d’économie et de management de l'innovation, 2021, 1 (64), pp.41-63. ⟨10.3917/inno.pr2.0095⟩
Article dans une revue
hal-02957452v1
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The diversity of food processes in organic short chains: the case of artisanal pastaOrganic World Congress 2021, IFOAM - Organics International, Sep 2021, Rennes, France
Communication dans un congrès
hal-03749354v1
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