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Françoise Nau

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803071

Structure of food matrix influences food bolus physical features and micronutrient oral bioaccessibility during mastication

Cindy Batisse , Caroline Buffière , Manon Hiolle , Francoise Nau , Isabelle Savary-Auzeloux
Food Oral Processing, Jul 2021, Valence, Spain
Poster de conférence hal-03456551v1
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Influence de la texture des aliments sur la digestion des macronutriments et la libération de micronutriments: étude in vitro sur masticateur et digesteur dynamique paramétrés à partir de données in vivo

Manon Hiolle , Olivia Ménard , Jordane Ossemond , C Batisse , Marie-Agnès Peyron
Journées francophones de nutrition, Dec 2019, Rennes, France. , 2019
Poster de conférence hal-02738014v1
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Food matrix structure (from biscuit to custard) impacts on folate bioavailability in healthy volunteers

Caroline Buffière , Manon Hiolle , Ruddy Richard , Nathalie Meunier , Bruno Pereira
6.International Conference on Food Digestion, Apr 2019, Grenade, Spain. , 2019
Poster de conférence hal-02100444v1
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Investigating in vitro digestion of food models to explain in vivo micronutrient bioavailability

Manon Hiolle , Beatrice Gleize , N. Meunier , B. Pereira , R. Richard
6.International Conference on Food Digestion, Apr 2019, Grenade, Spain. , 2019
Poster de conférence hal-02100429v1

Impact of food structure on lipophilic micronutrients bioavailability: a human study

Beatrice Gleize , Manon Hiolle , N Meunier , B Pereira , R Richard
Bioavailability 2018, Sep 2018, Norwich, United Kingdom. , 2018
Poster de conférence hal-01887281v1