Fanny Guyomarc'h
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- fanny-guyomarch
- 0000-0002-4481-5610
- IdRef : 125980086
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Rheological properties of the enzymatic casein gel: dependence with the ion distribution in casein micellesJournées Plénières du GDR SLAMM (Solliciter LA Matière Molle), CNRS. INRAE, Nov 2021, Biarritz, France
Communication dans un congrès
hal-03428277v1
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New insight on the formation of whey protein microbeads by a microfluidic system1. International Conference and exhibition on powder tecchnology INDONESIA (ICePTi) 2017, Aug 2017, Bandung, Indonesia. pp.030022, ⟨10.1063/1.5021215⟩
Communication dans un congrès
hal-01709342v1
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Formation, structures and properties of whey protein aggregatesSéminaire Nutrition Infantile, Spectralys Innovation, Jun 2015, Paris, France
Communication dans un congrès
hal-01209823v1
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Formation, structure and properties of whey protein aggregates2.international Conference on Sustainable Agriculture and Food Security - A comprehensive approach, Oct 2015, Jatinangor, Indonesia
Communication dans un congrès
hal-02740966v1
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Formation, structure et propriétés des agrégats de protéinesWorkshop "structurationdes gels laitiers : addition d'(exo)polysaccharides, proteines d'origine végétale,..", Apr 2014, Paris, France
Communication dans un congrès
hal-02215950v1
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La structure des yaourts : des mélanges modèles pour révéler les rôles respectifs des particules de protéines sériques et des micelles de caséine48ème Congrès du GFR 2013 – session Rhéométrie & caractérisation, Oct 2013, Nantes, France
Communication dans un congrès
hal-01209506v1
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Ingénierie des nanostructures protéiques et propriétés rhéologiques des gels acides de lait45 iéme colloque du GFR Rhéologie des matériaux nanostructurés, Nov 2010, Lyon, France
Communication dans un congrès
hal-01454241v1
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On how heat-induced whey protein/κ-casein complexes affect interactions during the acid gelation of milkIDF Dairy Science and Technology Week 2010 - IDF Symposium on Science and Technology of Fermented Milk, Jun 2010, Tromsö, Norway
Communication dans un congrès
hal-01454243v1
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Designing the heat-induced whey protein complexes: a key to engineer the interactions in acid milk gelsIDF World Dairy Summit, Nov 2010, Auckland, New Zealand
Communication dans un congrès
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Effect of heat treatment on the formation of acid milk gel: a kinetic study using rheology and confocal microscopyThe International Symposium on Food Rheology and Structure-ISFRS 2009-Zurich, Jun 2009, Switzerland
Communication dans un congrès
hal-00495831v1
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Effect of heat treatment on the formation of acid milk gel: a kinetic study using rheology and confocal microscopy5. International Symposium on Food Rheology and Structure, ISFRS 2009, Jun 2009, Zurick, Switzerland
Communication dans un congrès
hal-02215935v1
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