- 6
- 1
- 1
Estelle Chaix
8
Documents
Publications
- 8
- 4
- 3
- 3
- 3
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 2
- 6
- 1
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
|
An agent-based model to simulate SARS-CoV-2 contamination of surfaces and meat cuts in processing plantsInternational Journal of Food Microbiology, 2023, 404, pp.110321. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110321⟩
Article dans une revue
anses-04169721v1
|
Vente de produits en vrac : comment la mettre en place en toute sécurité ?The Conversation France, 2022
Article dans une revue
anses-03564720v1
|
|
Risk of Monkeypox virus (MPXV) transmission through the handling and consumption of foodMicrobial Risk Analysis, 2022, 22, pp.100237. ⟨10.1016/j.mran.2022.100237⟩
Article dans une revue
anses-03898801v1
|
|
Avis de l'Anses relatif aux modalités de maîtrise du risque lié à la présence de dangers microbiologiques dans les fromages et autres produits laitiers fabriqués à partir de lait cruSaisine n° 2019-SA-0033, Anses. 2022, 126 p
Rapport
anses-03889040v1
|
Sale of food products without packaging: the consumer as a key player in food safetySafeConsume International Conference, Jun 2022, Bucharest, Romania
Communication dans un congrès
hal-03719766v1
|
Pathobiome analyses in vegetable food productsPoster de conférence anses-04450015v1 |
|
Project SACADA: SARS-CoV-2 transmission in meat processing plantsPoster de conférence anses-03903141v1 |
|
An agent-based model to predict SARS-CoV-2 contamination of surfaces and meat cuts in processing plantsPoster de conférence anses-03903173v1 |