Production year

Researcher identifiers

Export Publications

Export the displayed publications:
Number of documents

4

Edith Peuvrel-Disdier


"Florian Démé"   

Journal articles3 documents

  • Florian Démé, Edith Peuvrel-Disdier, Bruno Vergnes. Loss of crystalline structure and swelling kinetics of maize starch and flour granules in glycerol excess: The role of the envelope structure. Industrial Crops and Products, Elsevier, 2015, 70, pp.149-157. ⟨10.1016/j.indcrop.2015.03.037⟩. ⟨hal-01137224⟩
  • Florian Démé, Edith Peuvrel-Disdier, Bruno Vergnes. Rheology and morphology of polyester/thermoplastic flour blends. Journal of Applied Polymer Science, Wiley, 2014, 131 (10), pp.Article 40222. ⟨10.1002/app.40222⟩. ⟨hal-00954544⟩
  • Florian Démé, Edith Peuvrel-Disdier, Bruno Vergnes. Rhéologie et morphologies de mélanges PBAT / farines plastifiées - Rheology of thermoplastic flours and morphologies of their blends with PBAT. Rhéologie, 2011, 19, pp.31-39. 〈hal-00671992〉

Conference papers1 document

  • Florian Démé, Edith Peuvrel-Disdier, Bruno Vergnes. Rhéologie de farines plastifiées et morphologies de leurs mélanges avec du PBAT. 44ème Colloque annuel du Groupe Français de Rhéologie, Nov 2009, Strasbourg, France. p. 307-310. ⟨hal-00578584⟩