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DOMINIQUE GRUFFAT
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Documents
Identifiants chercheurs
- dominique-gruffat
- 0000-0002-5768-4066
- IdRef : 183717902
Présentation
Publications
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Are there consistent relationships between major connective tissue components, intramuscular fat content and muscle fibre types in cattle muscle?Animal, 2020, 14 (6), pp.1204-1212. ⟨10.1017/S1751731119003422⟩
Article dans une revue
hal-02622916v1
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Breeds and muscle types modulate performance of near-infrared reflectance spectroscopy to predict the fatty acid composition of bovine meatMeat Science, 2015, 99, pp.104-112. ⟨10.1016/j.meatsci.2014.08.014⟩
Article dans une revue
hal-02631637v1
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New approach to improve the calibration of main fatty acids by near-infrared reflectance spectroscopy in ruminant meatAnimal Production Science, 2014, 54 (10), pp.1848-1852. ⟨10.1071/AN14328⟩
Article dans une revue
hal-02639405v1
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Prédiction des qualités nutritionnelles et sensorielles de la viande de ruminants par une méthode non invasive : la spectrophotométrie procge infrarouge (SPIR)Journées CREa-viande, 2018, clermont-Ferrand, France
Communication dans un congrès
hal-02790653v1
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Performance de mesure de la composition en acides gras de la bavette de flanchet par spectroscopie proche infrarouge16èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes (16èmes JSMTV), Nov 2016, Paris, France. pp.71-72
Communication dans un congrès
hal-01603389v1
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Classification par spectroscopie proche infrarouge des gros bovins ou des carcasses suivant le profil en acides gras des viandes16èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes (16èmes JSMTV), Nov 2016, Paris, France. pp.75-76
Communication dans un congrès
hal-01603388v1
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Prédiction du profil en acides gras polyinsaturés n-6 et n-3 a partir des acides gras majeurs dans la viande bovine16èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes (16èmes JSMTV), Nov 2016, Paris, France. pp.67-68
Communication dans un congrès
hal-01603387v1
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Prediction of fatty acid composition of beef using near infrared spectroscopy: tissues and samples preparation effects61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Aug 2015, Clermont-Ferrand, France
Communication dans un congrès
hal-02741881v1
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New approach to improve the calibration of main fatty acids by near-infrared reflectance spectroscopy in ruminant meat.Joint ISNH/ISRP International Conference 2014 : Harnessing the Ecology and Physiology of Herbivores, Sep 2014, Canberra, Australia
Communication dans un congrès
hal-02743723v1
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Prediction of polyunsatured fatty acid content in bovine muscle64. Annual Meeting of the European Association for Animal Production (EAAP), Aug 2013, Nantes, France. 1 p
Communication dans un congrès
hal-02747425v1
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Prediction Of Beef Fatty Acid Composition Using Near Infrared Spectroscopy: Effects Of Tissue And Sample Preparations61st International Congress of Meat Science & Technology (ICOMST 2015), Aug 2015, Clermont-Ferrand, France
Poster de conférence
hal-01234335v1
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Performance appraisal of NIRS to predict polyunsaturated fatty acid content in beef and fishJoint ISNH/ISRP International Conference 2014 : Harnessing the Ecology and Physiology of Herbivores, Sep 2014, Canberra, Australia. , 1 p., 2014, Harnessing the Ecology and Physiology of Herbivores
Poster de conférence
hal-02740931v1
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Prédiction de la composition en acides gras des carcasses bovines par spectroscopie proche infrarouge : choix du site de mesure15. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Nov 2014, Clermont-Ferrand, France. ADIV, Viandes et Produits Carnés, 204 p., 2014, 15èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
Poster de conférence
hal-02739970v1
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Prédiction de la composition en acides gras des lipides de la viande bovine par spectroscopie proche infrarouge (SPIR)11. Journées Francophones de Nutrition, JFN 2013, Dec 2013, Bordeaux, France. Cahiers de Nutrition et de Diététique, 48, 2013, Cahiers de Nutrition et de Diététique. ⟨10.1016/S0007-9960(13)70341-9⟩
Poster de conférence
hal-01607118v1
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