- 5
DOMINIQUE GRUFFAT
5
Documents
Identifiants chercheurs
- dominique-gruffat
- 0000-0002-5768-4066
- IdRef : 183717902
Présentation
Publications
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 5
- 5
- 5
- 4
- 3
- 3
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
|
Certain relationships between Animal Performance, Sensory Quality and Nutritional Quality can be generalized between various experiments on animal of similar typesLivestock Science, 2021, 250, pp.104554. ⟨10.1016/j.livsci.2021.104554⟩
Article dans une revue
hal-03272625v1
|
|
New Approach Studying Interactions Regarding Trade-Off between Beef Performances and Meat QualitiesFoods, 2019, 8 (6), pp.197. ⟨10.3390/foods8060197⟩
Article dans une revue
hal-02429287v1
|
|
Une nouvelle approche méthodologique pour piloter la conduite en élevageLa revue française de la recherche en viandes et produits carnés, 2017, 33 (3), pp.1-8
Article dans une revue
hal-01564568v1
|
An innovative approach combining Animal Performances, nutritional value and sensory quality of meatMeat Science, 2016, 122, pp.163 - 172. ⟨10.1016/j.meatsci.2016.08.004⟩
Article dans une revue
hal-01417538v1
|
Etude des interactions et du compromis entre les performances de 30 génisses Blonde d’Aquitaine et les qualités nutritionnelle et sensorielle de la viande3R - Rencontres autour des Recherches sur les Ruminants, Dec 2018, Paris, France
Communication dans un congrès
hal-01963464v1
|