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Cosette GRANDVALET

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997921

Non-Targeted Metabolomic Analysis of the Kombucha Production Process

Thierry Tran , Rémy Romanet , Chloé Roullier-Gall , François Verdier , Antoine Martin
Metabolites, 2022, 12 (2), pp.160. ⟨10.3390/metabo12020160⟩
Article dans une revue hal-03578647v1

Evolution in Composition of Kombucha Consortia over Three Consecutive Years in Production Context

Perrine Mas , Thierry Tran , François Verdier , Antoine Martin , Hervé Alexandre
Foods, 2022, 11 (4), pp.614. ⟨10.3390/foods11040614⟩
Article dans une revue hal-03648462v1

Microbial Interactions in Kombucha through the Lens of Metabolomics

Thierry Tran , Chloé Roullier-Gall , François Verdier , Antoine Martin , Philippe Schmitt-Kopplin
Metabolites, 2022, 12 (3), pp.235. ⟨10.3390/metabo12030235⟩
Article dans une revue hal-03641242v1
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Use of a Minimal Microbial Consortium to Determine the Origin of Kombucha Flavor

Thierry Tran , Kevin Billet , Berta Torres-Cobos , Stefania Vichi , François Verdier
Frontiers in Microbiology, 2022, 13, pp.836617. ⟨10.3389/fmicb.2022.836617⟩
Article dans une revue hal-03648444v1

Oxygen management during kombucha production: Roles of the matrix, microbial activity, and process parameters

Thierry Tran , François Verdier , Antoine Martin , Hervé Alexandre , Cosette Grandvalet
Food Microbiology, 2022, 105, pp.104024. ⟨10.1016/j.fm.2022.104024⟩
Article dans une revue hal-03648386v1

Shedding Light on the Formation and Structure of Kombucha Biofilm Using Two-Photon Fluorescence Microscopy

Thierry Tran , Cosette Grandvalet , Pascale Winckler , François Verdier , Antoine Martin
Frontiers in Microbiology, 2021, 12, pp.725379. ⟨10.3389/fmicb.2021.725379⟩
Article dans une revue hal-03338898v1