- 5
- 4
- 3
- 1
- 1
- 1
- 1
Claire Lamine
16
Documents
Publications
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 16
- 3
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
Transitions towards organic farming at the farm and at the local scales: the role of innovative production and organisational modes and networksOrganic farming, Prototype for sustainable agricultures, Editions Springer, 489 p., 2014, 978-94-007-7926-6
Chapitre d'ouvrage
hal-02795561v1
|
|
Liens forts et liens faibles en agriculture : l’influence des modes d’insertion socio-professionnelle sur les changements de pratiquesSociologie des grandes cultures, Éditions Quæ, 2014, 9782759222179
Chapitre d'ouvrage
hal-02978441v1
|
|
Liens forts et liens faibles en agriculture : l’influence des modes d’insertion socio-professionnelle sur les changements de pratiquesSociologie des grandes cultures : au cœur du modèle industriel agricole, Editions Quae, 227 p., 2014, Nature et Société (Versailles), 978-2-7592-2217-9
Chapitre d'ouvrage
hal-02800988v1
|
Organic values-based food chains in France - State of the art review. HealthyGrowth WP2[Research Report] INRA. 2015
Rapport
hal-03478530v1
|