|
Nutritional quality evaluation of commercial protein supplements
Magda Corgneau
,
Claire Gaiani
,
Jérémy Petit
,
Yoana Nikolova
,
Sylvie Desobry-Banon
International Journal of Food Science and Technology, 2019, 54 (8), pp.2586-2594. ⟨10.1111/ijfs.14170⟩
Article dans une revue
hal-02275304v1
|
|
Digestibility of common native starches with reference to starch granule size, shape and surface features towards guidelines for starch‐containing food products
Magda Corgneau
,
Claire Gaiani
,
Jérémy Petit
,
Yoana Nikolova
,
Sylvie Banon
International Journal of Food Science and Technology, 2019, 54 (6), pp.2132-2140. ⟨10.1111/ijfs.14120⟩
Article dans une revue
hal-02275316v1
|
|
Recent Advances on Lactose Intolerance: Tolerance Thresholds and Currently Available Solutions
M. Corgneau
,
J. Scher
,
L. Ritié-Pertusa
,
D.T.L. Le
,
Jérémy Petit
Article dans une revue
hal-01278469v1
|
|
Physico-chemical and rheological properties of Lebanese kishk powder, a dried fermented milk-cereal mixture
Christelle Salameh
,
Joel Scher
,
Jérémy Petit
,
Claire Gaiani
,
Chadi Hosri
Article dans une revue
hal-02146571v1
|
|
Nouvelles méthodologies de caractérisation de la réactivité de surface de poudres alimentaires
Claire Gaiani
,
Ingrid Murrieta-Pazos
,
Jeremy Petit
,
Laurence Galet
,
Rachel Calvet
Industries Alimentaires et Agricoles, 2013, 2013-009/010, pp.20-22
Article dans une revue
hal-01798128v1
|