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Carmen Dreysse

Doctorante contractuelle à l'Université de Lille Affiliée au CeRIES (Centre de Recherches "Individus, Épreuves, Sociétés", Université de Lille) et au Centre Maurice Halbwachs (ENS, EHESS).
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Documents

Publications

Horizontality and Verticality in two Volunteer-based kitchens

Carmen Dreysse
Bridg'it international workshop on food sociology, May 2023, Gießen, Germany
Communication dans un congrès halshs-04462771v1

Regulating peddlers and street food: a comparison of Chicago (USA), Montpellier (France), Ha Noi (Viet Nam) and Bangkok (Thailand)

Daniel Block , Coline Perrin , Carmen Dreysse , Philippine Dupé , Gwenn Pulliat
AAG Annual Meeting 2021, American Association of Geographers, Apr 2021, Online conference, United States
Communication dans un congrès hal-03577577v1

La vente d’aliments dans la rue : pratiques informelles et régulation publique des espaces ouverts métropolitains

Coline Perrin , Philippine Dupé , Carmen Dreysse , Daniel Block , Christophe-Toussaint Soulard
Usages et informalité dans les espaces ouverts métropolitains en Méditerranée, UMR Pacte; UMR Innovation; EFR; IFPO; INRAE, Mar 2021, Online conference, France
Communication dans un congrès hal-03577669v1

La vente alimentaire de rue au-delà des marchés. Étude exploratoire à Montpellier

Coline Perrin , Christophe-Toussaint Soulard , Philippine Dupé , Carmen Dreysse , Daniel Block
Journées Rurales 2021 - Les relations ville-campagne face à la question alimentaire, Comité National Français de Géographie; Union Géographique Internationale, Mar 2021, Montpellier, France
Communication dans un congrès hal-03298490v1

Regulating peddlers and street food: a historical comparison of Chicago (USA), Montpellier (France), Ha Noi (Viet Nam) and Bangkok (Thailand)

Daniel Block , Coline Perrin , Gwenn Pulliat , Christophe-Toussaint Soulard , Michaël Bruckert
2020 ASFS/AFHVS: Cultivating connections, exploring entry points into sustainable food systems, Agriculture, Food, and Human Values Society; Association for the Study of Food and Society, May 2020, Athens, United States
Communication dans un congrès hal-03577624v1

Street food in Montpellier, first insights after an exploratory 3-month fieldwork

Coline Perrin , Christophe-Toussaint Soulard , Philippine Dupé , Carmen Dreysse
Séminaire projet Street Food, Chaire Unesco Alimentation du Monde, Dec 2019, Montpellier, France
Communication dans un congrès hal-03593285v1