- 13
- 7
- 4
- 4
- 3
- 2
- 1
- 1
- 1
Arnaud VERBAERE
36
Documents
Présentation
.
Publications
- 7
- 5
- 5
- 5
- 4
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 36
- 32
- 17
- 16
- 12
- 10
- 10
- 10
- 9
- 9
- 8
- 7
- 7
- 6
- 5
- 4
- 4
- 4
- 4
- 4
- 4
- 4
- 4
- 4
- 4
- 4
- 4
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 3
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 32
- 3
- 2
- 1
- 1
- 4
- 3
- 3
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 3
- 2
- 1
- 3
- 5
- 12
- 4
- 5
|
Cultivar diversity of grape polyphenol composition and changes in response to drought investigated by LC-MS based metabolomicsMacrowine 2018, May 2018, Saragoze, Spain
Communication dans un congrès
hal-02790239v1
|
|
Unravelling the color of a worldwide Rosé wine collection by UHPLC-MRM-MS polyphenol profiling64. ASMS conference on Mass Spectrometry and Allied Topics, Jun 2016, San Antonio (TX), United States
Communication dans un congrès
hal-01837813v1
|
Screening germplasm for adaptation to drought and temperatureInnovine, innovation in vineyard, 2016, Toulouse, France. 2 p
Communication dans un congrès
hal-02798435v1
|
|
Unravelling the color of Rosé wine: Polyphenol profiling by UHPLC-MRM-MS gives new insights into the color diversity of worldwide Rosé wines2. International symposium on profiling, Sep 2015, Lisbonne, Portugal
Communication dans un congrès
hal-01837772v1
|
|
Les polyphénols du raisin : Analyse MRM rapide pour explorer la réponse métabolique de résistance à la sècheresseCongrès français de Spectrométrie de Masse et d'Analyse Protéomique (SMAP 2015), Sep 2015, Ajaccio, France
Communication dans un congrès
hal-01837773v1
|
|
Analyse quantitative des tanins du raisin : une nouvelle approche MRM rapide pour explorer la réponse métabolique de résistance à la sècheresseCongrès français de Spectrométrie de Masse et d'Analyse Protéomique (SMAP 2015), Sep 2015, Ajaccio, France
Communication dans un congrès
hal-01603510v1
|
|
An UPLC-MRM-MS method to quantify GSH, GSSG, GRP and hydroxycinnamic acids in white, rose and red winesIn vino analytica Scientia 2015, Jul 2015, San Michele d’Adige, Italy
Communication dans un congrès
hal-01602155v1
|
|
Les tanins du raisin : MRM rapide pour explorer la réponse métabolique de résistance à la sécheresseCongrès français de Spectrométrie de Masse et d'Analyse Protéomique (SMAP 2015), Sep 2015, Ajaccio, France
Communication dans un congrès
hal-01837774v1
|
|
Rosé Wines: impact of storage conditions in tank on the polyphenol composition and colorCongrès d'Oenologie, Jun 2015, Bordeaux, France
Communication dans un congrès
hal-01603497v1
|
|
Pigment composition of rosé wines; influence of oxygen exposure219. American chemical Society national meeting, Aug 2014, San Francisco, United States
Communication dans un congrès
hal-01601532v1
|
|
Unraveling the color of Rosé wines7. International Workshop on Anthocyanins - IWA 2013, 2013, Porto, Portugal
Communication dans un congrès
hal-01601762v1
|
|
High-throughput MS analysis for characterizing the phenolic composition and color of rose wines from around the world.Meeting annueAnnual Meeting American Society for Enology and Viticulture, Jun 2013, Monterey, CA, United States
Communication dans un congrès
hal-01601757v1
|
|
Identification of variety of anthocyanin’s profiles in coloured inflorescences of Hydrangea species7. International Workshop on Anthocyanins - IWA 2013, Sep 2013, Porto, Portugal
Communication dans un congrès
hal-01603727v1
|
|
Linking cocoa polyphenol composition to chocolate quality with Average-Mass-Spectra fingerprintsPoster de conférence hal-02170450v1 |
Linking cocoa polyphenol composition to chocolate quality with Average-Mass-Spectra fingerprintsEuroFoodChem XX (European Food Chemistry Conference), Jun 2019, Porto, Portugal. Sociedade Potuguesa de Quimica, 2019, EuroFoodChem XX Book of Abstracts
Poster de conférence
hal-02170455v1
|
|
|
Polyphenomics based on UPLC-QqQ-MS for deciphering the genetic bases of grapevine response to droughtClimWine 2016 (Sustainable grape and wine production in the context of climate change), Apr 2016, Bordeaux, France. 152 p., 2016, Sustainable grape and wine production in the context of climate change
Poster de conférence
hal-01837792v1
|