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Rebalancing meat and legume consumption: change-inducing food choice motives and associated individual characteristics in non-vegetarian adults

Anouk Reuzé , Caroline Méjean , Myriam Carrère , Lucie Sirieix , Nathalie Druesne-Pecollo , et al.
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, 2022, 19 (1), 17 p. ⟨10.1186/s12966-022-01317-w⟩
Article dans une revue hal-03768059v1

Identification des préoccupations ayant un impact sur la diminution de la consommation de viande, association avec les caractéristiques sociodémographiques dans la cohorte NutriNet-Santé

Anouk Reuzé , Caroline Méjean , Myriam Carrere , Lucie Sirieix , Nathalie Druesne-Pecollo , et al.
Journées Francophones de Nutrition 2020, Nov 2020, En ligne, France
Communication dans un congrès hal-03264963v1
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Stades de changement de la diminution de consommation de viande : motifs et caractéristiques nutritionnelles, sociodémographiques et du mode de vie dans la cohorte NutriNet-Santé [eposter]

Anouk Reuzé , Caroline Méjean , Lucie Sirieix , Julia Baudry , Emmanuelle Kesse-Guyot , et al.
Journées Francophones de Nutrition (JFN 2021), JFN, Nov 2021, Online, France
Communication dans un congrès hal-03463340v1
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Identification de profils motivationnels en lien avec la diminution de la consommation de viande : associations avec les caractéristiques nutritionnelles, sociodémographiques et du mode de vie

Clémentine Prioux , Anouk Reuzé , Caroline Méjean , Lucie Sirieix , Emmanuelle Kesse-Guyot , et al.
2021-11-12, 2021-11-12, Nov 2021, Online, France
Communication dans un congrès hal-03463848v1

Identifying attitudes and their ability to decrease meat consumption among non-vegetarians from the NutriNet-Santé cohort

Anouk Reuzé , Caroline Méjean , Myriam Carrere , Lucie Sirieix , Nathalie Pecollo , et al.
VegMed Web 2021, Feb 2021, Berlin, Germany
Communication dans un congrès hal-03264955v1

Changes in animal and healthy plant food consumptions over time: associations with stages of change towards meat reduction and their motives

Anouk Reuzé , Caroline Méjean , Lucie Sirieix , Julia Baudry , Emmanuelle Kesse-Guyot , et al.
ISBNPA 2022 : 21st meeting of the International Society of Behavioral Nutrition and Physical Activity, ISBNPA, May 2022, Phoenix, Arizona, United States
Communication dans un congrès hal-03691773v1
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Stages of change toward meat reduction: associations with motives and longitudinal dietary data on animal-based and plant-based food intakes in French adults

Anouk Reuzé , Caroline Méjean , Lucie Sirieix , Julia Baudry , Emmanuelle Kesse-Guyot , et al.
Journal of Nutrition, 2023, 153 (11), pp.3295-3307. ⟨10.1016/j.tjnut.2023.09.017⟩
Article dans une revue hal-04222209v1

Diet-related greenhouse gases emissions according to individual readiness to reduce meat consumption

Anouk Reuzé , Julia Baudry , Caroline Méjean , Joséphine Brunin , Sandrine Péneau , et al.
16th European Public Health Conference 2023; Our Food, Our Health, Our Earth: A Sustainable Future for Humanity, European Public Health Association (EUPHA), Nov 2023, Dublin, Ireland. pp.Meeting abstract: 90-90, ⟨10.1093/eurpub/ckad160.234⟩
Communication dans un congrès hal-04373878v1