Rebalancing meat and legume consumption: change-inducing food choice motives and associated individual characteristics in non-vegetarian adults
Anouk Reuzé
,
Caroline Méjean
,
Myriam Carrère
,
Lucie Sirieix
,
Nathalie Druesne-Pecollo
,
et al.
Article dans une revue
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Identification des préoccupations ayant un impact sur la diminution de la consommation de viande, association avec les caractéristiques sociodémographiques dans la cohorte NutriNet-Santé
Anouk Reuzé
,
Caroline Méjean
,
Myriam Carrere
,
Lucie Sirieix
,
Nathalie Druesne-Pecollo
,
et al.
Journées Francophones de Nutrition 2020 , Nov 2020, En ligne, France
Communication dans un congrès
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Stades de changement de la diminution de consommation de viande : motifs et caractéristiques nutritionnelles, sociodémographiques et du mode de vie dans la cohorte NutriNet-Santé [eposter]
Anouk Reuzé
,
Caroline Méjean
,
Lucie Sirieix
,
Julia Baudry
,
Emmanuelle Kesse-Guyot
,
et al.
Journées Francophones de Nutrition (JFN 2021) , JFN, Nov 2021, Online, France
Communication dans un congrès
hal-03463340v1
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Identification de profils motivationnels en lien avec la diminution de la consommation de viande : associations avec les caractéristiques nutritionnelles, sociodémographiques et du mode de vie
Clémentine Prioux
,
Anouk Reuzé
,
Caroline Méjean
,
Lucie Sirieix
,
Emmanuelle Kesse-Guyot
,
et al.
2021-11-12 , 2021-11-12, Nov 2021, Online, France
Communication dans un congrès
hal-03463848v1
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Identifying attitudes and their ability to decrease meat consumption among non-vegetarians from the NutriNet-Santé cohort
Anouk Reuzé
,
Caroline Méjean
,
Myriam Carrere
,
Lucie Sirieix
,
Nathalie Pecollo
,
et al.
VegMed Web 2021 , Feb 2021, Berlin, Germany
Communication dans un congrès
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Changes in animal and healthy plant food consumptions over time: associations with stages of change towards meat reduction and their motives
Anouk Reuzé
,
Caroline Méjean
,
Lucie Sirieix
,
Julia Baudry
,
Emmanuelle Kesse-Guyot
,
et al.
ISBNPA 2022 : 21st meeting of the International Society of Behavioral Nutrition and Physical Activity , ISBNPA, May 2022, Phoenix, Arizona, United States
Communication dans un congrès
hal-03691773v1
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Stages of change toward meat reduction: associations with motives and longitudinal dietary data on animal-based and plant-based food intakes in French adults
Anouk Reuzé
,
Caroline Méjean
,
Lucie Sirieix
,
Julia Baudry
,
Emmanuelle Kesse-Guyot
,
et al.
Article dans une revue
hal-04222209v1
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Diet-related greenhouse gases emissions according to individual readiness to reduce meat consumption
Anouk Reuzé
,
Julia Baudry
,
Caroline Méjean
,
Joséphine Brunin
,
Sandrine Péneau
,
et al.
16th European Public Health Conference 2023; Our Food, Our Health, Our Earth: A Sustainable Future for Humanity , European Public Health Association (EUPHA), Nov 2023, Dublin, Ireland. pp.Meeting abstract: 90-90,
⟨10.1093/eurpub/ckad160.234⟩
Communication dans un congrès
hal-04373878v1
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