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Amandine Rochedy
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Documents
Identifiants chercheurs
- amandine-rochedy
- IdRef : 234063181
- 0000-0003-3940-0610
Présentation
Maître de conférences en sociologie
Publications
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The Malaysian Food Barometer Open Database: An invitation to study the modernization of Malaysian food patterns and its economic and health consequencesFrontiers in Nutrition, 2021, ⟨10.3389/fnut.2021.800317⟩
Article dans une revue
hal-03490316v1
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Socialisations alimentaires et pratiques rituelles durant la petite enfanceAnthropology of Food, 2018
Article dans une revue
hal-03439437v1
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The diet of young eaters: a specific requirement requiring a reorganisation of family eating habitsOTHER WAYS OF EATING: Choices, Convictions, Restrictions, ODELA, Jun 2015, Barcelona, Spain
Communication dans un congrès
hal-01256162v1
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Young eater's diet : a complex situation making difficult the match with classical growth development modelsFENS – 12th European Nutrition Conference, Oct 2015, Berlin, Germany. 2015
Poster de conférence
hal-01256154v1
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Diversification alimentaire, recherche de naturalité et contraintes saisonnières dans la prime enfance. "Surtout à cette saison, on complète par un fruit cru"Camille Adamiec; Marie-Pierre Julien; Faustine Régnier. L'alimentation au fil des saisons. La saisonnalité des pratiques alimentaires, Presses Universitaires de Rennes, pp.45-69, 2020, 9782869067387
Chapitre d'ouvrage
hal-03439591v1
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Feeding Young Children with Home-made Food: Routines, Necessary Disruptions and Production of Domestic RitualsNicoletta Diasio; Marie-Pierre Julien. Anthropology of Family Food Practices. Constraints, Adjustments, Innovations, Peter Lang, pp.183-215, 2019, 9782807602359
Chapitre d'ouvrage
hal-03440297v1
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